Ruud Paauwe nieuwe directeur LTO Glaskracht

Ruud Paauwe (49) wordt met ingang van 1 november de nieuwe directeur van LTO Glaskracht Nederland in Zoetermeer. Hij volgt in deze functie Dirk Hogervorst op, die sinds 1 april 2016 interim-directeur is bij de branchevereniging.

Ruud+Paauwe+nieuwe+directeur+LTO+Glaskracht
© Nieuwe Oogst

Paauwe is geen onbekende in de tuinbouw. Na zijn studie aan de Agrarische Hogeschool in Delft werkte hij in uiteenlopende functies binnen de tuinbouwsector, waarvan de laatste vier jaar als sectormanager tuinbouw voor onder andere snijbloemen bij Rabobank Nederland. Tijdens zijn loopbaan bij deze bank rondde hij ook een studie Bedrijfskunde aan de Universiteit van Amsterdam af.

Binnen LTO Glaskracht Nederland wordt Paauwe verantwoordelijk voor de dagelijkse operationele leiding van de vereniging, die bestaat uit ruim 1.500 leden en 30 medewerkers. Het bestuur van LTO Glaskracht Nederland ziet in Paauwe een daadkrachtige manager die sterk betrokken is bij de glastuinbouw en op een energieke manier leiding kan geven aan LTO Glaskracht Nederland.

Meerwaarde

Als grootste uitdaging ziet Paauwe het continue realiseren en bewijzen van meerwaarde voor de leden op collectieve onderwerpen, zowel op het gebied van onderzoek en innovatie als in het beïnvloeden van overheidsbeleid. 'Belangenbehartiging dient mee te bewegen met de in- en externe omgeving en de eisen die op dat moment daarbij horen', meldt Paauwe.

Bekijk meer over:

Laatste nieuws

Nieuwste video's

Kennispartners

Meest gelezen

Nieuw op MechanisatieMarkt.nl

Meer advertenties

Vacatures

Weer

  • Zaterdag
    10° / 4°
    30 %
  • Zondag
    11° / 2°
    30 %
  • Maandag
    10° / 0°
    20 %
Meer weer