Bijna voorbij

Het is juni, dus het jaar is al bijna half om… En dat betekent ook dat het LAJK-seizoen bijna voorbij is… En daarmee tevens mijn tijd als voorzitter van deze mooie club.

Bijna+voorbij
© Maartje van Berkel

In deze drie jaar tijd is er zowel privé als zakelijk veel veranderd. Ik ben nu druk met dingen, waar ik drie jaar geleden nog nooit over had nagedacht.

Besturen is erg leuk, geeft ontspanning en geeft een goed gevoel als je samen weer iets hebt bereikt. Maar als voorzitter moet je ook tijd en energie hebben om altijd voorop te gaan.

Stoppen

Om te voorkomen dat ik dit niet meer waar kan maken, heb ik bewust de keuze gemaakt om na één bestuursperiode te stoppen als voorzitter van het LAJK. Persoonlijk stop ik liever één jaar te vroeg dan één maand te laat.

Ik moet toegeven dat ik in de afgelopen jaren veel heb geleerd en veel mensen heb leren kennen. In de agrarische sector en voor agrarische jongeren gebeurt er op de achtergrond echt heel veel, waar we normaal niets tot weinig van meekrijgen.

Veel geleerd

Ook ben ik, c.q. moest ik, over dingen nadenken waar ik normaal niet eens bij stil zou staan. Ik heb er veel van geleerd. Heel veel.

Naar mijn idee heeft het LAJK in deze drie jaar veel gedaan en veel bereikt voor jonge agrariërs en agrarische jongeren. Maar dit is eigenlijk een continu proces. Ik ben trots dat ik hier een bijdrage aan heb mogen leveren.

Bedanken

Als laatste wil ik iedereen, van lid tot partner van het (L)AJK, bedanken voor de prettige samenwerking. Ik weet zeker dat agrarisch Limburg een goede toekomst tegemoet gaat. Want dat in Limburg veel enthousiaste jongeren zijn, dat is me na deze drie jaar heel duidelijk.

Bekijk meer over:

Lees ook

Ondernemen
Ondernemen 28-12-2015
Ondernemen
Ondernemen 19-12-2015

Marktprijzen

Meer marktprijzen

Laatste nieuws

Nieuwste video's

Kennispartners

Meest gelezen

Nieuw op MechanisatieMarkt.nl

Meer advertenties

Vacatures

Weer

  • Zondag
    11° / 1°
    30 %
  • Maandag
    10° / 0°
    20 %
  • Dinsdag
    10° / -1°
    20 %
Meer weer