Ondernemen

Ondernemen
© Maartje van Berkel

Ondernemen kan op veel verschillende manieren. Als zelfstandig ondernemer, door te werken bij een ondernemer, door een functie met veel vrijheid om dingen te ondernemen, een functie waarin je werkt voor ondernemers, op school te ondernemen voor de toekomst of een van de vele andere mogelijkheden die ik zou kunnen bedenken.
Eigenlijk is bijna iedereen die ik ken dagelijks bezig met ondernemen op zijn of haar eigen manier. Ook onze leden zijn hier op allerlei verschillende manieren dagelijks mee bezig. Soms met dingen waar ik totaal niet in thuis ben of waar ik nog nooit over heb nagedacht, binnen of buiten de agrarische sector.
Maar het grote verschil tussen onze leden en veel andere jongeren is dat wij met elkaar door blijven gaan! Dat we kansen zien. En niet of slecht stil kunnen zitten. Dat we positief blijven, ook al krijgen we niet wat we verdienen. Of dat we nog niet hebben verdiend om te kunnen doen wat we graag willen (ondernemen).
De agrarische sector bindt ons allemaal. Daarom is de visie van het LAJK dat we er zijn voor jonge agrariërs én agrarische jongeren. Dus ook voor jongeren die (nog) geen bedrijf hebben thuis of die geen zelfstandig ondernemer willen worden. Maar wel passie hebben voor de agrarische sector. En dit maakt ons ook sterk.
Het LAJK richt zich onder andere op ontwikkeling, ondernemerschap en passie voor de agrarische sector. Op welke manier dan ook. Met als doel een perspectiefvolle toekomst voor jong agrarisch Limburg, dus voor agrarische ondernemers en degene hierin werkzaam. Gezellige excursies, goede cursussen en thema-avonden zijn voorbeelden van dingen die het LAJK en onze zes afdelingen organiseren. En je leert heel veel jongeren en ondernemers kennen op een andere manier.
Ben je al lid? Wees hier dan trots op en draag het uit! Nog geen lid of ken je iemand die bij onze club kan passen? Bel me op of geef de naam op een andere manier door.
Op een succesvol, ondernemend jaar voor iedereen!

Mat Winkelmolen, Voorzitter LAJK

Bekijk meer over:

Marktprijzen

Meer marktprijzen

Laatste nieuws

Nieuwste video's

Kennispartners

Meest gelezen

Nieuw op MechanisatieMarkt.nl

Meer advertenties

Vacatures

Weer

  • Zaterdag
    10° / 5°
    30 %
  • Zondag
    11° / 2°
    30 %
  • Maandag
    10° / 0°
    20 %
Meer weer