Samenwerking Wageningen en Hortivation

Stichting Hortivation en Wageningen UR Glastuinbouw in Bleiswijk hebben dinsdag een overeenkomst getekend voor strategische samenwerking.

Samenwerking+Wageningen+en+Hortivation
© Koen van Wijk

Het eerste project dat samen wordt opgepakt betref het vaststellen van een norm voor het meten van optische eigenschappen van (diffuse) kasdek- en schermmaterialen.

De samenwerking omvat, naast individuele ondersteuning van de aangesloten leden door Wageningen UR Glastuinbouw, het samen opzetten en uitvoeren van nieuwe innovatieprojecten die voor alle leden van belang zijn bij het behoud en versterken van hun marktpositie.

Innovaties

Stichting Hortivation richt zich op technische innovaties en kennismanagement in de Glastuinbouw. Haar internationaal opererende leden zijn actief met de ontwikkeling en wereldwijde levering van kasproductie systemen.

Hortivation heeft de ambitie om met en voor haar leden de toppositie van Nederland op het vlak van geïntegreerde teeltsystemen te waarborgen.

Leden

De tien Hortivation-leden die aansluiten bij de samenwerking zijn Alcomij Boal, Certhon, Dalsem, Gakon Kassenbouw, Glasimport Greenhouses, Maurice Kassenbouw, Metazet, Prins Kassenbouw en Van der Hoeven groep.

Laatste nieuws

Nieuwste video's

Kennispartners

Meest gelezen

Nieuw op MechanisatieMarkt.nl

Meer advertenties

Vacatures

Weer

  • Zondag
    11° / 2°
    30 %
  • Maandag
    10° / 0°
    20 %
  • Dinsdag
    10° / 0°
    20 %
Meer weer