Site+voor+duurzame+communicatie+tuinbouw
Nieuws
© Koen van Wijk

Site voor duurzame communicatie tuinbouw

De communicatie over duurzaamheid in de tuinbouw kan een stuk beter. Dat vinden de initiatiefnemers van de nieuwe website Tuinbouwverhalen.

Op deze nieuwe website vinden marketeers en communicatieadviseurs adviezen en kennis op het gebied van duurzame communicatie en marketing. Initiatiefnemers zijn communicatieadviseur Mario van Vliet en organisatieadviseur Michiel Cappendijk.

Communicatie over duurzaamheid is ingewikkelder dan het lijkt, stellen de initiatiefnemers.

Complex containerbegrip

Dat komt doordat duurzaam een complex containerbegrip is. Bovendien zijn consumenten zijn namelijk kritisch als het gaat om claims over bijvoorbeeld het milieuvriendelijk karakter van een product of een bedrijf.

In de wetenschap is de laatste jaren steeds meer kennis opgedaan over duurzaam communiceren. Bijvoorbeeld over de rol van medewerkers, de inzet van social media, het gebruik van beelden en de perceptie van de consument.

Weer

 • Vrijdag
  17° / 7°
  20 %
 • Zaterdag
  16° / 13°
  60 %
 • Zondag
  14° / 10°
  70 %
Meer weer