Even+paniek+door+ongeluk+tankwagen+A16
Nieuws
© Perry Roovers

Even paniek door ongeluk tankwagen A16

Hulpdiensten zijn vrijdagmiddag massaal uitgerukt voor een ongeluk waarbij een tankwagen betrokken was. De botsing gebeurde op de A16 ter hoogte van industrieterrein Hazeldonk, bij de grens tussen Nederland en België.

Al snel bleek dat in de tankwagen geen gevaarlijke stoffen zaten, maar melk. De andere vrachtwagen die bij het ongeluk betrokken was, vervoerde veevoer. Een van de chauffeurs raakte bekneld, maar is inmiddels bevrijd. Het was niet direct duidelijk hoe hij eraan toe is.

Omdat de situatie mogelijk riskant was, werden veel mensen en materieel opgeroepen, waaronder een traumahelikopter. Door het ongeluk ontstonden op de A16/E19 in beide richtingen files.

ANP

Weer

 • Donderdag
  11° / 10°
  60 %
 • Vrijdag
  11° / 7°
  70 %
 • Zaterdag
  13° / 7°
  10 %
Meer weer