Koomen commissaris bij GOM

Nico Koomen is door de aandeelhouders van Greenport Ontwikkelingsmaatschappij (GOM) in de Duin- en Bollenstreek benoemd tot lid van de Raad van Commissarissen.

Koomen+commissaris+bij+GOM
© Wikimedia

Koomen is onder meer voorzitter van de Nederlandse Tuinbouwraad en Stichting Tuinbouw Ondernemersprijs en voormalig directeur van de Nederlandse Kwaliteitsdienst voor de Tuinbouw. Met deze benoeming is de Raad van Commissarissen van GOM compleet.

Door de benoeming van voormalig GOM-commissaris Hans de Boer tot voorzitter van VNO-NCW, ontstond er een vacature. De Raad van Commissarissen van GOM bestaat naast Nico Koomen uit Wim Duursema en Jacques Teelen (voorzitter).

Grote waarde

Onno Zwart, directeur van GOM, is blij met de benoeming van Koomen.

'Door zijn brede ervaring in de tuinbouw, zijn omvangrijke netwerk en zijn kennis over en betrokkenheid bij de ontwikkelingen in de Greenport Duin- en Bollenstreek, zal hij in zijn hoedanigheid als toezichthouder van GOM ongetwijfeld van grote waarde blijken.'

Herstructurering Duin- en Bollenstreek

Greenport Ontwikkelingsmaatschappij (GOM) is het regionaal ontwikkelbedrijf voor de herstructurering van de Duin- en Bollenstreek. GOM is in maart 2010 opgericht door de zes greenportgemeenten: Hillegom, Katwijk, Lisse, Noordwijk, Noordwijkerhout en
Teylingen.

De GOM streeft naar een economisch en ruimtelijk vitale Duin- en Bollenstreek door middel van actieve gebieds(her)ontwikkeling.

Marktprijzen

Meer marktprijzen

Laatste nieuws

Nieuwste video's

Kennispartners

Meest gelezen

Nieuw op MechanisatieMarkt.nl

Meer advertenties

Vacatures

Weer

  • Zondag
    11° / 1°
    30 %
  • Maandag
    10° / 0°
    20 %
  • Dinsdag
    10° / -1°
    20 %
Meer weer