Boerencamping+klaar+voor+Tour+de+France
Nieuws
© Marnix Schmidt

Boerencamping klaar voor Tour de France

Een week voordat het hoogseizoen begint, zijn de campingplekken en Bed and Breakfast-kamers van Boerderij Hazenveld in Kockengen bijna allemaal volgeboekt. Reden: de Tour de France die in Utrecht begint.

Marianne Hoekstra die samen met haar echtgenoot Piet van de Geer de camping en het melkveebedrijf met 25 koeien runt, is al maanden bezig met de voorbereidingen. 'De kans om je hiermee als boerencamping te promoten moet je met beide handen aangrijpen.'

Wielerarrangement

Toen bekend werd dat de wielerwedstrijd in Utrecht start, ontwikkelde ze een wielerarrangement om haar camping te promoten. 'De Tour de France start hier amper 10 kilometer vandaan. Campinggasten kunnen er fietsend naar toe.'

Een week lang staat alles in het teken van wieleractiviteiten. Dat begint dinsdag en woensdag met het voorfietsen van de campinggasten van de Le Grand Départ, een tocht van ruim 63 kilometer door onder andere de Utrechtse binnenstad.

· Lees meer hierover deze zaterdag in Nieuwe Oogst

Bekijk meer over:

Weer

 • Vrijdag
  9° / 6°
  30 %
 • Zaterdag
  7° / 4°
  10 %
 • Zondag
  5° / 0°
  10 %
Meer weer