Nieuw bestuurslid

Klaas de Lange is benoemd tot nieuw lid van het provinciaal bestuur van LTO Noord Overijssel. De veehouder en eigenaar van Weerribben Zuivel volgt Wim Brus op. De Lange gaat zich met name bezig houden met belangenbehartiging op provinciaal niveau met voornamelijk taken gerelateerd aan omgevingsbeleid.
De 54-jarige De Lange heeft op diverse vlakken bestuurlijke ervaring. Naast voorzitter van LTO Noord-afdeling Steenwijkerland is hij lid van de begeleidingscommissie landinrichting Noordwest-Overijssel. Daarnaast was hij tot voor kort lid van het dagelijks bestuurder bij Scholengemeenschap Accrete.
Na een open wervings- en selectieprocedure heeft het provinciaal overleg LTO Noord Overijssel De Lange benoemd.

Weer

 • Woensdag
  22° / 9°
  10 %
 • Donderdag
  19° / 7°
  10 %
 • Vrijdag
  21° / 6°
  10 %
Meer weer