Wekker voor varkenshouderij-voorzitters

De voorzitters varkenshouderij bij ZLTO, LTO Noord, LLTB en NVV ontvangen op de eerste werkdag van het nieuwe jaar een wekker van Varkens Vandaag. Die organisatie vindt dat het vijf voor twaalf is als het gaat om een efficiënte structuur en organisatie van de pr in de varkenshouderij.

Er moet iets gebeuren om te voorkomen dat alleen anderen, zoals fanatieke dierenrechtenorganisaties, bepalen hoe er over de varkenshouderij in Nederland wordt gedacht.

'Als we niets doen, bepalen anderen hoe men denkt over de varkenshouderij', zegt Varkens Vandaag over de drijfveren van deze ludieke actie.

Actief pr-plan

Varkens Vandaag wil dat de sector plannen maakt en actief gaat werken aan een realistisch en positief beeld van de sector bij consument en maatschappij. 'Daarvoor is een duidelijk plan en een efficiënte organisatie nodig.'

In haar brief noemt Varkens Vandaag een landelijk pr-loket voor de varkenshouderij onontbeerlijk in zowel organisatorisch als in financieel opzicht.

'Er moet nu iets gebeuren. Niet alleen omdat het productschap wegvalt maar ook omdat 'als wij blijven doen wat we deden, dan blijven we houden wat we hebben', verzekert Varkens Vandaag.

Bekijk meer over:

Lees ook

Marktprijzen

Meer marktprijzen

Laatste nieuws

Nieuwste video's

Kennispartners

Meest gelezen

Nieuw op MechanisatieMarkt.nl

Meer advertenties

Vacatures

Weer

  • Zaterdag
    14° / 8°
    20 %
  • Zondag
    15° / 4°
    20 %
  • Maandag
    11° / 8°
    95 %
Meer weer