Booijink weer beste adviesbedrijf

Booijink Veevoeders uit Raalte is voor de vierde maal op rij uitgeroepen tot beste adviesbedrijf in de 'Top 50 Adviesbedrijven’.

Dit klanttevredenheidsonderzoek onder veehouders wordt jaarlijks georganiseerd door vakblad V-focus en AgriDirect. Dit jaar deden 12.700 veehouders mee.

Die boeren gaven rapportcijfers voor hun tevredenheid over de adviesbedrijven waarmee zij in het afgelopen jaar zaken deden.

Beste veevoerbedrijven

Na Booijink Veevoeders met een 8,2 volgen Sikma Veevoeders uit Stroobos met een 8 en Brameco-Zon uit Eindhoven met eveneens een 8.

Administratiekantoren

Bij de administratiekantoren zien de podiumplaatsen er als volgt uit: Woldendorp uit Bedum met een 7,9, Alan uit Leek en Oosterwolde met een 7,6 en Bilanx uit Almelo met een 7,5.

Agrarische verzekeraars

Als eerste komt bij de agrarische verzekeraars ZLM Verzekeringen uit Goes met een 7,5 uit de bus, gevold door De Onderlinge met een 7,5 en Univé met een 7,3.

ABN Amro

Waren de www.v-focus.nl/2012/09/booijink-voor-vierde-keer-op-rij-beste-adviesbedrijf-van-nederland/winnaars bij bovengenoemde categorieën redelijk honkvast, bij de banken verslaat ABN Amro voor het eerst Friesland Bank. Bij die bank kwam de economische crisis hard aan. het leidde tot een samengaan met Rabobank.

Grote reorganisaties zorgen doorgaans voor onrust en een lagere klanttevredenheid, verklaren V-focus en AgriDirect die daling.

Bekijk meer over:

Marktprijzen

Meer marktprijzen

Laatste nieuws

Nieuwste video's

Kennispartners

Meest gelezen

Nieuw op MechanisatieMarkt.nl

Meer advertenties

Vacatures

Weer

  • Zaterdag
    14° / 8°
    20 %
  • Zondag
    15° / 4°
    20 %
  • Maandag
    11° / 8°
    95 %
Meer weer