Nieuwe overvarkens.nl zoekt bloggers

De website www.overvarkens.nl is sinds 1 mei compleet vernieuwd. De site is aangevuld met onder meer blogs van betrokkenen in de varkenshouderij. Is er een agenda met activiteiten voor het publiek.

De informatie op www.overvarkens.nlovervarkens.nl is afgestemd op het zoekgedrag van burgers. Hiervoor is een uitgebreid zoekwoordenonderzoek gedaan, waaruit onder meer bleek dat mensen niet zoeken op vaktaal, maar op ‘varkens knuffelen’ of op ‘varkensboer’. Alle teksten zijn hierop aangepast, zodat de site in de toekomst beter gevonden wordt en meer bezoekers trekt.

Bloggers

Om de site aan te vullen met interessante artikelen zoekt de redactie van de site bloggers die één keer per maand een artikel schrijven over hun betrokkenheid bij de varkenshouderij.

Dit kunnen niet alleen varkenshouders zijn, maar ook slagers, buurtbewoners, studenten en medewerkers uit de voerindustrie of andere agribusinessbedrijven met een vlotte pen.

Mensen die interesse hebben kunnen een e-mail sturen naar info@overvarkens.nl. Ook zoekt de redactie op zoek naar organisatoren van open dagen en evenementen die voor het publiek georganiseerd worden. Zij kunnen hun evenementen eveneens via dit mailadres aanmelden.

De website is een initiatief van Productschap Vee en Vlees (PVV), de Land en Tuinbouw Organisatie (LTO), de Nederlandse Vakbond Varkenshouders (NVV) en de Stichting Varkens in Zicht.

Bekijk meer over:

Marktprijzen

Meer marktprijzen

Laatste nieuws

Nieuwste video's

Kennispartners

Meest gelezen

Nieuw op MechanisatieMarkt.nl

Meer advertenties

Vacatures

Weer

  • Vrijdag
    14° / 7°
    70 %
  • Zaterdag
    15° / 7°
    70 %
  • Zondag
    15° / 5°
    20 %
Meer weer