Dacom en Crop-R bundelen krachten

Dacom en Crop-R bundelen hun krachten. De bedrijven gaan samen verder onder de naam Dacom Farm Intelligence.

Dacom ontwikkelt en levert gespecialiseerde datagedreven adviesdiensten en sensorapparatuur aan akkerbouwbedrijven en de agribusiness over de hele wereld. Crop-R maakt managementsoftware voor akkerbouwers en biedt een onlineplatform voor de verzameling en uitwisseling van perceelsinformatie.

Er was al sprake van een intensieve samenwerking tussen de ondernemingen. Eerder dit jaar startte Dacom met het aanbieden van online weer-, irrigatie- en gewasbeschermingsadviezen op het Crop-R-platform. De combinatie bedient een wereldwijd klantenbestand van meer dan dertigduizend geregistreerde gebruikers.

Helpdesk

In het komende half jaar vindt een integratie van de producten en diensten van beide bedrijven plaats. Een gezamenlijke helpdesk voor klantvragen is al ingericht. De huidige functionaliteiten blijven beschikbaar en worden stap voor stap samengevoegd en naadloos met elkaar geïntegreerd.

Naar verwachting is de volledige overgang naar Dacom Farm Intelligence op 1 maart 2017 afgerond. De dertig medewerkers blijven werken op de vestigingsplaatsen Emmen en Groningen.

Marktprijzen

Meer marktprijzen

Laatste nieuws

Nieuwste video's

Kennispartners

Meest gelezen

Nieuw op MechanisatieMarkt.nl

Meer advertenties

Vacatures

Weer

 • Zondag
  21° / 11°
  20 %
 • Maandag
  25° / 11°
  20 %
 • Dinsdag
  22° / 15°
  50 %
Meer weer