Varkens de stad in

Na 1 jaar de varkenshouderij in de media positief voor het voetlicht brengen, is Varkens Vandaag toe aan een nieuwe uitdaging. De stichting gaat landelijk werken en wil stadmensen bereiken.

Op exact dezelfde plaats als 1 jaar geleden de oprichtingsvergadering van varkensvandaag.nlstichting Varkens Vandaag was, werd gisteren de eerste jaarvergadering gehouden. Zo'n 250 varkenshouders en mensen uit de periferie van de sector kwamen naar Boekel.

In 2013 moet de varkenshouderij voor positieve publiciteit richting stadsmensen ook daadwerkelijk de stad in. 'Dat is moeilijk. We kunnen alleen samen als varkenshouders met het bedrijfsleven oppakken', zei stichtingsvoorzitter Rob van Schie.

Dat moet low budget gebeuren en liefst met veel tamtam. Hij haalde ideeën aan als 'stal in de stad' en kunst uit de stal in de stad.

Worst

'Een optie is worst uitdelen als mensen op stations staan te vernikkelen en dan ons eigen verhaal vertellen', zei communicatiedeskundige van Varkens Vandaag, Ingrid van der Sterren.

Wat de stichting exact van plan is om stadmensen te informeren over de positieve kanten van de varkenshouderij werd niet prijs gegeven.

Bekijk meer over:

Lees ook

Marktprijzen

Meer marktprijzen

Laatste nieuws

Nieuwste video's

Kennispartners

Meest gelezen

Nieuw op MechanisatieMarkt.nl

Meer advertenties

Vacatures

Weer

  • Zaterdag
    17° / 5°
    70 %
  • Zondag
    18° / 11°
    50 %
  • Maandag
    17° / 7°
    20 %
Meer weer