Aanvraag SNL-a via Gecombineerde opgave

Een betaalverzoek voor de beheervergoeding van subsidie agrarisch natuur- en landschapsbeheer (SNL-a) is van 1 april tot en met 15 mei mogelijk. Dat kan via de Gecombineerde opgave in ‘Mijn dossier’, geeft Dienst Regelingen (DR) aan.

DR zet voor aanvragers een aantal aandachtspunten op een rij. Wie in de digitale Gecombineerde opgave zit, komt als eerste de vraag 'Heeft u uw bedrijf volledig beëindigd?' tegen. Deze wordt met nee beantwoordt, dat om later in de opgave een betaalverzoek te doen.

Verder geven aanvragers aan dat ze grond in Nederland in gebruik of beheer hebben op 15 mei 2012. Daarna moet worden aangegeven om welke grond het gaat: akkerland, grasland, natuurterrein, braakland of bos.

Percelen

Bij het onderdeel Percelen staan de gewaspercelen en landschapselementen die bij de beheereenheden van de aanvrager horen. Controleer die gegevens en de intekening per gewasperceel en landschapselement, adviseert DR.

Waar nodig zijn die gegevens en intekening te www.hetlnvloket.nl/xmlpages/page/lnvloket/actueel/nieuwsitem/nieuwsbericht/2022301?utm_source=twitterfeed&utm_medium=twitterwijzigen. Net als toevoegen van percelen of landschapelementen die niet in de lijst staan, geeft DR aan.

Bekijk meer over:

Marktprijzen

Meer marktprijzen

Laatste nieuws

Nieuwste video's

Kennispartners

Meest gelezen

Nieuw op MechanisatieMarkt.nl

Meer advertenties

Vacatures

Weer

  • Donderdag
    10° / 3°
    70 %
  • Vrijdag
    11° / 2°
    50 %
  • Zaterdag
    17° / 5°
    70 %
Meer weer