Kennispartner: Solarcentury

Solarcentury

Solarcentury is marktleider in de ontwikkeling, bouw en exploitatie van zonneparken in Nederland en daarbuiten. We bieden een totaalservice van begin tot eind: acquisitie, planvorming en ontwikkeling, alle financiële zaken inclusief omgevingsparticipatie en ook de exploitatie en het onderhoud van zonne-energieprojecten. Lokaal leveren wij een ervaring en expertise van wereldklasse en werken daarbij graag samen met de lokale gemeenschap en bedrijven.

Solarcentury heeft als missie zonne-energie voor iedereen bereikbaar te maken en zo een zinvol verschil te maken in de strijd tegen klimaatverandering. Wij zijn ervan overtuigd dat zonne-energie van cruciaal belang is bij het bereiken van een klimaatneutraal Nederland.

Zoekt u een interessante bestemming voor uw grond? Met inkomsten voor u en opbrengsten voor mens en milieu? Het laten exploiteren van een zonnepark op uw grond biedt deze kans. U kunt met de aanleg van een zonnepark uw bedrijfsmodel diversifiëren, bijdragen aan het verduurzamen van de energievoorziening en u krijgt ook nog eens 25 tot 30 jaar lang gegarandeerde inkomsten.