Kennispartner: Kok Dak en Wand

Kok Dak en Wand

Wie plannen heeft voor de renovatie van een bestaande schuur, nieuwbouw van stallen of bedrijfshallen én geheel ontzorgd wil worden is bij Kok Dak & Wand aan het juiste adres.
Kok Dak & Wand is een familiebedrijf dat zich gespecialiseerd heeft in het leveren en monteren van daken en gevels. Of het nu gaat om renovatie van een bestaande schuur, asbestsanering, nieuwbouw van stallen of bedrijfshallen; Kok Dak & Wand levert haar klanten een oplossing op maat.
Bij Kok Dak & Wand bent u verzekerd van een goed advies. Wij luisteren naar uw wensen en bieden u vervolgens de verschillende (product-) mogelijkheden aan.
Als totaalleverancier kunnen wij u volledig ontzorgen, van de asbestsanering tot zonnepanelen. Hiermee bespaart u niet alleen tijd maar ook geld. 
Met een jong team van enthousiaste vakmannen zijn wij dagelijks door heel Nederland onderweg. Doordat we een eigen machinepark hebben kunnen wij snel en efficiënt werken. Ook heeft u altijd één vast aanspreekpunt, dit zorgt voor korte lijntjes!