LIVE debat over de toekomst van de varkenshouderij in Nederland

Waar staat de Nederlandse varkenshouderij in 2030? Dit is het onderwerp voor het openingsdebat van de Dutch Pork Expo. Dit debat met prominente en inspirerende gasten wordt georganiseerd door Nieuwe Oogst, vakblad Varkens en beursorganisator Easyfairs en is de aftrap van de tweedaagse beurs.

Tijdens het gesprek en de interactie met het publiek via sidekicks komen onderwerpen aan bod zoals: waar moeten varkenshouders aan gaan voldoen op korte en middellange termijn, wat zijn de ontwikkeldoelen van de varkenshouderij in Nederland en welke investeringen zijn nodig om daaraan te kunnen voldoen? Ook financieringsmogelijkheden en de rol van smart farming komen voorbij. 

Deze onderwerpen bespreekt Nieuwe Oogst-hoofdredacteur Esther de Snoo met beleidmakers, varkenshouders en kenners van de varkenssector, onder wie Linda Janssen (voorzitter POV), René Veldman (sectormanager Rabobank), Theo Vernooij (varkenshouder), Koen van Bergen (directeur livestock en supply chains bij Vion), Angela van der Sanden (DLV Advies), Sener Celik (JoinData) en William Meulendijks (varkenshouder). 

Registreer nu voor gratis toegang


Wil je bij het openingsdebat aanwezig zijn? Meld je dan aan via onderstaande button. Daarmee heb je ook gratis entree voor de Dutch Pork Expo. 

Kun je niet live aanwezig zijn bij het debat? Volg het dan via deze livestream

De Dutch Pork Expo is op 12 en 13 oktober in de Brabanthallen in Den Bosch. De talkshow vindt plaats bij de start op dinsdag 12 oktober om 13.30 uur op de beurs.