Melkveereis naar Portugal (Op aanvraag)

Melkveereis naar Portugal (Op aanvraag)

Dag 1, dinsdag 14 april 

’s Morgens vroeg ontmoet u de reisleider van Agro Reizen op Schiphol, waarna we van Amsterdam naar Lissabon vliegen. Hier staat een touringcar klaar die ons naar het eerste agrarische bezoek brengt. We krijgen een rondleiding over een Portugees bedrijf met 600 ha akkerbouw, 1.000 melkgeiten, 500 melkkoeien en 500 stuks vleesvee. Na de lunch in een restaurant rijden we richting Coruche waar we in de loop van de middag een melkveebedrijf van Nederlanders met ca. 500 koeien bezoeken. Hierna rijden we verder naar Évora voor het diner en de overnachting.

Dag 2, woensdag 15 april 

Vanochtend ontmoeten wij een geïmmigreerde Nederlandse dame die al jarenlang in Portugal woont en werkt. Zij gaat vandaag een dagje met ons mee en vertelt u alles over het wonen en werken in Portugal. Als eerste stoppen we bij een melkveebedrijf van geïmmigreerde Nederlanders met ca. 500 koeien en gericht op duurzaamheid met zo laag mogelijke kosten.

 reizen

Vervolgens krijgen we een rondleiding door een kleine kaasfabriek. We lunchen op een klassiek Portugees Landgoed waarop een landbouwbedrijf is gevestigd van Nederlanders. Op 130 ha worden o.a. zaaigoed, druiven, tarwe en triticale verbouwd. Ook hebben ze een loonbedrijf met de modernste oogstmachines voor druiven, amandelen en olijven. Hierna bezoeken we de mooie stad Évora met smalle straatjes en witte huizen. Tijdens een rondleiding o.l.v. een Nederlandssprekende gids zien we de belangrijkste bezienswaardig-heden zoals de Sao Francisco kerk en de bottenkapel. Hierna kunt u nog even nagenieten op één van de terrasjes. Diner en overnachting in Évora.

Dag 3, donderdag 16 april 

Na het ontbijt gaan we een kurkfabriek bekijken. We zien de techniek hoe van boomschors wijnstoppers worden gemaakt. Hierna bezoeken we een melkveebedrijf van Nederlanders. Op dit bedrijf worden ca. 450 koeien gemolken. Na de lunch in een restaurant bezichtigen we een wijnbedrijf waar we natuurlijk ook de wijn gaan proeven. Hierna rijden we naar Lissabon. We komen Lissabon binnen over de hangbrug Ponte 25 de Abril, vanwaar we een prachtig uitzicht over de stad hebben. Diner en overnachting in Lissabon.

 reizen

Dag 4, vrijdag 17 april 

Vanochtend ontdekken we o.l.v. een Nederlandssprekende gids de hoogtepunten van de prachtige hoofdstad Lissabon. We zien o.a. de Torre de Belém, het imposante S. Jorge-kasteel en de nostalgie van de oude tram 28. Hierna is er nog enige vrije tijd, waarbij u op eigen gelegenheid kunt lunchen en nog even kunt genieten van de mooie stad. In de loop van de middag rijden we naar het vliegveld van Lissabon voor de terugvlucht naar Amsterdam, waar we in de loop van de avond aankomen.

Reissom:

€ 995,-- p.p. op basis van een 2-persoonskamer.

Toeslag 1-persoonskamer: € 125,-- (beperkt beschikbaar)

Inbegrepen

  • Vlucht Amsterdam – Lissabon v.v.
  • 3 overnachtingen in goede hotels
  • Maaltijden en bezoeken zoals genoemd in het programma
  • Fooi voor de buschauffeur en plaatselijke gidsen
  • Eigen reisleider van Agro Reizen

 

Niet inbegrepen

  • Reis-, bagage- en ongevallenverzekering
  • Annuleringsverzekering
  • Lunch op dag 4
  • Uitgaven van persoonlijke aard zoals consumpties, telefoonkosten e.d.,  

Voor meer informatie en aanmeldingen kunt u contact opnemen met Agro Reizen,

tel: 026 3512087. Wij zijn te bereiken op maandag – vrijdag van 09.00 t/m 17.30 uur.

U kunt uw vraag, opmerking of aanmelding ook doorgeven middels onderstaand contactformulier.

 

xxxx