Met Nieuwe Oogst naar Engeland (gegarandeerd vertrek)

Met Nieuwe Oogst naar Engeland (gegarandeerd vertrek)

Met Nieuwe Oogst naar de Great Dorset Steam Fair in Engeland

5-daagse boot/-busreis

21 – 25 augustus 2019

Ook al eens naar de Great Dorset Steam Fair gewild? Het jaarlijks gehouden grootste stoomfestival van Europa met stoommachines, trekkers, werktuigen, oldtimer auto’s, brommers, oude ambachten en typisch Engelse livemuziek. Dan is dit uw kans.

Dag 1, woensdag 21 augustus 2019

In het begin van de avond verzamelen we bij de Terminal van de Stena Line in Hoek van Holland. U kunt uw auto gratis bij de Terminal parkeren. Vanaf hier varen we in de avond per luxe ferry van Stena Line naar Harwich in Engeland. Overnachting aan boord in een 2-persoonsbinnenhut (bedden boven elkaar). Het diner kan optioneel worden bijgeboekt.

Dag 2, donderdag 22 augustus 2019

Na een vroeg ontbijt komen we aan in Harwich in Engeland, waar er een Engelse bus voor ons klaar staat. We rijden door het Engelse landschap naar ons hotel net buiten Salisbury. Bij aankomst staat er een lunch klaar. Het programma voor de middag kunt u kiezen. Wilt u alvast een indruk krijgen van de Great Dorset Steam Fair dan brengt onze bus u naar het terrein van de fair. Het diner is op eigen gelegenheid. Tegen 22.00 uur wordt u weer opgehaald door onze touringcar en naar ons hotel gebracht. Voor degene die 1 dag Fair voldoende vinden organiseren wij een bezoek aan een groot akkerbouwbedrijf. Voor deze deelnemers is er ’s avonds diner in het hotel.

 reizen

Dag 3, vrijdag 23 augustus 2019

Vandaag kunnen de wandelschoenen aan en rijden we wederom naar de Great Dorset Steam Fair. Op een terrein van ca. 300 hectare ziet u stoommachines, oldtimer trekkers, auto’s, motoren, vele parades, oude ambachten, demonstraties van houthakken tot monstertrucks, ploegpaarden en rietvlechten. De lunch is op eigen gelegenheid. Tegen 18.00 uur staat onze touringcar klaar en rijden we gezamenlijk terug naar ons hotel voor het diner en de overnachting.

Dag 4, zaterdag  24 augustus 2019

Na het ontbijt rijden we naar Beaulieu. We bezoeken het National Motor Museum. Op een groot landgoed met prachtige tuinen is er van alles te zien. Zoals een collectie van ca. 250 oldtimer voertuigen, raceauto’s en een mooi landhuis. De lunch is op eigen gelegenheid. In de loop van de middag rijden we naar de haven van Harwich. Voordat we aan boord gaan dineren we in een leuk restaurant. Overtocht naar Hoek van Holland per luxe ferry van de Stena Line. Overnachting aan boord.

Dag 5, zondag 25 augustus 2019

Na het ontbijt komen we aan in de haven van Hoek van Holland. Hier komt een einde aan deze indrukwekkende reis.

Reissom: € 695,-- p.p. op basis van een 2-persoonsbinnenhut/kamer

Toeslag voor een 1-persoonshut/kamer: € 115,-- (beperkt beschikbaar).

Inbegrepen:

Overtochten per luxe ferry, 2 overnachtingen in tweepersoonsbinnenhut (bedden boven elkaar), vervoer per Engelse touringcar, 2 overnachtingen in een goed middenklasse hotel, alle excursies en maaltijden zoals in het programma beschreven, fooi voor de buschauffeur en eigen reisleider van Agro Reizen.

Niet inbegrepen:

Diner 1e dag (optioneel te boeken à € 25,-- p.p.), reis-, bagage- en ongevallenverzekering, annuleringsverzekering, uitgaven van persoonlijke aard zoals consumpties.

Aanmelden:

Voor meer informatie en aanmeldingen kunt u contact opnemen met Agro Reizen,

tel: 026 3512087. Wij zijn te bereiken op maandag – vrijdag van 09.00 t/m 17.30 uur.

U kunt uw vraag, opmerking of aanmelding ook doorgeven middels onderstaand contactformulier.

xxxx