Melkvee lezersreis Nieuwe Oogst naar Dubai (op aanvraag)

Melkvee lezersreis Nieuwe Oogst naar Dubai (op aanvraag)

Dag 1 maandag 9 december 2019

Op Schiphol ontmoet u elkaar en de reisleider van Agro Reizen. Vanaf hier vliegen we met Emirates naar Dubai waar we in de loop van de avond aankomen. Hier ontmoeten we de plaatselijke lokale gids. We overnachten de komende 3 nachten in Dubai.

Dag 2 dinsdag 10 december 2019

Na het ontbijt bezoeken we een melkveebedrijf met meer dan 10.000 koeien. Voor en na het melken worden de koeien gewassen. Het bedrijf heeft 5 eigen dierenartsen in dienst die ondersteund worden door 14 assistenten. Na dit indrukwekkende bezoek gaan we terug naar Dubai voor de lunch, gevolgd door een uitgebreide stadsrondrit. Het diner hebben we op een traditioneel Arabisch zeilschip.

 reizen

Dag 3 woensdag 11 december 2019

Na het ontbijt bezoeken we een totaal ander melkveebedrijf waar meer dan 6.000 kamelen worden gehouden. Kamelenmelk is rijk aan vitamine C en wordt ook verwerkt in babyvoeding. Voor de lunch gaan we naar Century Village, een verzameling van uiteenlopende restaurants. Hierna trekken we de woestijn in voor een woestijnsafari met het diner tijdens deze bijzondere ervaring.

Dag 4 donderdag 12 december 2019

We verlaten Dubai om 150 km in zuidelijke richting naar Al Ain te gaan. Deze stad ligt in het emiraat Abu Dhabi. Hier bezoeken we het gelijknamige melkveebedrijf met 1.500 stuks melkvee. Na de lunch checken we in bij ons hotel in Al Ain waar u alvorens we aan tafel gaan voor het diner nog enige vrije tijd heeft.

Dag 5 vrijdag 13 december 2019

Na het ontbijt maken we een korte stadstour door Al Ain, met zo’n 500.000 inwoners de tweede stad van het emiraat Abu Dhabi. Hierna gaan we weer in noordelijke richting naar Dubai waar we ook lunchen. Aan het einde van de middag gaan we naar 828 m. hoge Burj Khalifa. Vanaf de top van het gebouw heeft u een schitterend uitzicht over de stad. Het diner hebben we in een restaurant nabij de “dansende fonteinen”. De Dubai Fountain is het prachtige middelpunt van het kunstmatige Burj Khalifa Lake van 30 hectare. Op het hoogtepunt wordt deze fontein verlicht door 6600 lichtjes en ontstaat er een fantastisch kleurenspel door de 25 verschillende kleurprojectors. Overnachting in Dubai.

Dag 6 zaterdag 14 december 2019

Na het ontbijt heeft u nog enige vrije tijd om te winkelen. Niet voor niets wordt Dubai een waar winkelparadijs genoemd. Na een vroege, snelle lunch vertrekken we naar de luchthaven van Dubai voor de terugvlucht naar Amsterdam. Hier komen we in het begin van de avond aan en komt er een einde aan een spectaculaire en indrukwekkende reis naar Dubai.

Reissom:

€ 1.595,-- p.p. op basis van een 2-persoonskamer.

Toeslag 1-persoonskamer: € 225,-- (beperkt beschikbaar)

Inbegrepen: retourvlucht Dubai, 5x overnachtingen in goede hotels, alle maaltijden, genoemde bezoeken, plaatselijke gids, fooi voor de buschauffeur en plaatselijke gids, eigen reisleider van Agro Reizen.

Niet inbegrepen: reis-, bagage- en ongevallenverzekering,  annuleringsverzekering,  uitgaven van persoonlijke aard zoals consumpties telefoonkosten e.d. en eventuele brandstoftoeslagen

Aanmelden:

Voor meer informatie en aanmeldingen kunt u contact opnemen met Agro Reizen,

tel: 026 3512087. Wij zijn te bereiken op maandag – vrijdag van 09.00 t/m 17.30 uur.

U kunt uw vraag, opmerking of aanmelding ook doorgeven middels onderstaand contactformulier.

xxxx