Met Nieuwe Oogst naar Agritechnica 2019

Met Nieuwe Oogst naar Agritechnica 2019

Maandag 11 november

Vanaf de opstappunten Arnhem, Apeldoorn en Deventer vertrekken we naar Deurningen, waar een kop koffie met iets lekkers klaarstaat. Daarna rijden we verder naar Landbouwmachinefabriek Grimme in het in Duitsland gelegen Damme. Na een lunch krijgen we een rondleiding door de fabriek. U hoort en ziet alles over de productie van machines voor de aardappel-, bieten- en groentetechniek. Na het bezoek rijden we verder naar Bremen voor een diner en de overnachting.

Dinsdag 12 november

Vanochtend bezoeken we een groot loonwerkbedrijf. Daarna brengen we een bezoek aan Schuppen Eins. In een voormalige loods staat een verzameling klassieke auto’s en oldtimers.

Ook worden hier auto’s gerestaureerd. De lunch kunt u op eigen gelegenheid gebruiken in één van de restaurants in het Automobielcentrum. Hierna bezoeken we de Mercedes-Benz Fabriek in Bremen. Tijdens een rondleiding mogen we achter de schermen kijken van deze moderne autofabriek en zien we in twee productiehallen de fabricage van o.a. de modellen de coupé, C-klasse en cabriolet. Aansluitend keren we terug naar ons hotel voor het diner en de overnachting.

Trailer Agritechnica 2019

 

Woensdag 13 november

Na een vroeg ontbijt vertrekken we naar het verder gelegen Hannover voor ons bezoek aan de Agritechnica, de grootste landbouwwerktuigenbeurs ter wereld. Ruim 2.800 standhouders, waaronder een groot aantal landbouwmachinefabrikanten, presenteren hun product(en). Aan het einde van de middag rijden we vol van alle opgedane indrukken door naar het Duitse Melle voor de overnachting. Onderweg stoppen we voor een diner.

Donderdag 14 november

Deze ochtend rijden we richting Nederland. Onderweg bezoeken we nog een interessant agrarisch bedrijf. Na de lunch rijden we naar Berentzen Hof in Haselünne, bekend om de enige echte Apfelkorn. In het Brennerei Museum wordt verteld hoe het proces werkt waardoor deze populaire drank tot stand komt. Natuurlijk wordt er ook nog geproefd. Hierna keren we terug naar Nederland. In Deurningen genieten we nog van een afscheidsdiner. Daarna rijden we verder naar de opstappunten.

Reissom: € 545,-- p.p. op basis van een 2-persoonskamer. Toeslag 1-persoonskamer: € 125,-- (beperkt beschikbaar)

Inbegrepen: • Reis per luxe touringcar • 3 overnachtingen in goede hotels met diner & ontbijt • overige maaltijden zoals genoemd in het programma • entree Agritechnica • genoemde bezoeken • fooi voor de buschauffeur en eigen reisleider van Agro Reizen.

Niet inbegrepen: • reis-, bagage- en ongevallenverzekering • annuleringsverzekering • uitgaven van persoonlijke aard zoals consumpties, telefoonkosten e.d.

Aanmelden:

Voor meer informatie en aanmeldingen kunt u contact opnemen met Agro Reizen,

tel: 026 3512087. Wij zijn te bereiken op maandag – vrijdag van 09.00 t/m 17.30 uur.

U kunt uw vraag, opmerking of aanmelding ook doorgeven middels onderstaand contactformulier.

xxxx