Vleesmenu in restaurant onder vuur
Restauranthouders moeten vlees niet prominent op de menukaart zetten, maar groenten.
Dat stelde voorzitter Loek Hermans van www.greenportholland.com/ Greenport Holland gisteren tijdens een congres op de landelijke horecabeurs www.horecava.nl/Pages/default.aspx Horecava. Soortgelijke woorden sprak hij tijdens de nieuwjaarsbijeenkomst van het Productschap Tuinbouw.
Nu staan in restaurants nog vlees- en visgerechten op de kaart. De gast krijgt daar dan groenten bij. In het kader van de duurzaamheids- en gezondheidstrend zou dat precíes andersom moeten, meent Hermans.
Marktprijzen
Meer marktprijzen
Laatste nieuws
'Europapa! Welkom in Europa, jonguh!'
18-05-2024
Nieuwste video's
Kennispartners
Meest gelezen
Nieuw op MechanisatieMarkt.nl
-
Deutz-Fahr K550 enkelas opraapwagen
1985, P.O.A.
-
Husqvarna TS242TXD
2021, P.O.A.
-
Lemken Ploeg Juwel 7 M ploeg 3 schaar vario (ZND) #28988
Gebruikt, P.O.A.
-
John Deere Tractor, compact 1026R (WD) #27423
Gebruikt, P.O.A.
Vacatures
Activator Agro
Building Balance - Doetinchem, Nederland
Administratief medewerker akker-, land-, tuinbouw of visserij
Wageningen University & Research - Wageningen
Bestuurslid
NAK via Galan Groep - Emmeloord
Medewerker Akkerbouw & NPEC
Wageningen University & Research - Wageningen
Leidinggevende Agroteam
Royal HZPC Group B.V. - Mitselwier
Weer
-
Maandag20° / 12°45 %
-
Dinsdag24° / 11°20 %
-
Woensdag20° / 15°100 %