Vleesmenu in restaurant onder vuur
Restauranthouders moeten vlees niet prominent op de menukaart zetten, maar groenten.
Dat stelde voorzitter Loek Hermans van www.greenportholland.com/ Greenport Holland gisteren tijdens een congres op de landelijke horecabeurs www.horecava.nl/Pages/default.aspx Horecava. Soortgelijke woorden sprak hij tijdens de nieuwjaarsbijeenkomst van het Productschap Tuinbouw.
Nu staan in restaurants nog vlees- en visgerechten op de kaart. De gast krijgt daar dan groenten bij. In het kader van de duurzaamheids- en gezondheidstrend zou dat precíes andersom moeten, meent Hermans.
Marktprijzen
Meer marktprijzen
Laatste nieuws
Graanpoolprijs Agrifirm keldert flink door storm en regen
Gisteren, 15:35
'De Europese politiek ontbeert teamgeest'
Gisteren, 14:00
Nieuwste video's
POAH! Fendt 824
Gisteren, 10:00
Kennispartners
5 tips voor optimale kwaliteit van drinkwater voor vee
Normec foodcare
Netcongestie hoeft bedrijfsgroei niet te remmen
Energy Shift
Puntjes op de 'i' bij ziektebestrijding in tarwe
Bayer Crop Science
Meest gelezen
Natte start groeiseizoen zorgt voor oplopende aardappelprijzen
Gisteren, 06:30
Nieuw op MechanisatieMarkt.nl
-
Sep 2 wielige tuinfrees, maaibalk, maaimachine
Gebruikt, P.O.A.
-
Claas Arion 430 cis
2011, P.O.A.
-
Rumptstad RSP 2000
Gebruikt, P.O.A.
-
Stihl RT5097 Z
2019, P.O.A.
Vacatures
Activator Agro
Building Balance - Doetinchem, Nederland
Administratief medewerker akker-, land-, tuinbouw of visserij
Wageningen University & Research - Wageningen
Leidinggevende Agroteam
Royal HZPC Group B.V. - Mitselwier
Specialist gewasverzorging
Syngenta Seeds - Zeewolde
Medewerker Mechanisatie
Syngenta Seeds - Zeewolde
Weer
-
Maandag18° / 10°30 %
-
Dinsdag19° / 11°70 %
-
Woensdag17° / 12°55 %